.
.
.

De praktijk

.

In de huidige maatschappij is er minder ruimte om te luisteren naar het verhaal van de ander. In de praktijk Ruimte voor Dialoog is daar juist wel ruimte voor. Het open contact is kenmerkend voor mijn werkwijze. Startpunt is jouw verhaal. Je krijgt de ruimte om je verhaal en ervaringen te delen, zodat we er samen achter komen welke vragen er leven en waar die vragen vandaan komen.

Ik sta open voor jouw vragen en houd de spiegel bij je voor. Op die manier laat ik je kijken naar de soms tegenstrijdige belangen in een relatie, team of organisatie. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op de door jou gestelde vragen en ontdekken we onbenutte mogelijkheden en nieuwe oplossingen, zodat jouw talent zich kan ontplooien. Je leert niet om je aan te passen aan je omgeving, maar je leert hoe je met je omgeving kunt samenwerken. Het doel is om een balans te vinden in draaglast en draagkracht.

De begeleiding bij Ruimte voor Dialoog kan plaatsvinden in de vorm van coaching, supervisie, bedrijfsmaatschappelijk werk en begeleiding in organisaties.

 

Ik geloof,

Dat ik geen groter geschenk kan ontvangen
dan door de ander
te worden gezien, te worden gehoord te worden begrepen en aangeraakt.

Het grootste geschenk
dat ik kan geven is
de ander te zien, te horen, te begrijpen, aan te raken.

Wanneer dat gebeurt, voel ik
dat er contact is gelegd.

Uit: menselijk contact, Virginia Satir